Epoxy gulv og industrigulv i Nordjylland

Epoxy gulv er den optimale løsning

Et epoxy gulv er den optimale løsning, hvis du ønsker et slidstærkt, solidt og vedligeholdesvenligt gulv som kan klare alt tung trafik som biler, campingvogne, privatfly m.m. Produktet kan også anvendes i hjemmet, hvor flere og flere vælger denne løsning grundet fordelene og de mange nuancer som produkterne kan tones i.

Epoxy gulve har længe været et industriprodukt men er som så mange andre ting blevet tilpasset og forbedret. Epoxy gulv ses oftere i privat regi som holdbare og stilfulde løsninger. Gulvene kan etableres over en periode på ca. 3-5 arbejdsdage og skal derefter hærde op i typisk 5-7 dage, alt efter hvilket produkt der vælges og hvad gulvet skal bruges til.

Vi har blandt andet lavet en del epoxy gulve ved:

  • Siemens Aalborg
  • Seritronic Støvring
  • flere industrihaller ved div. erhvervskunder
  • garager og gulve i private hjem

Kontakt os

Har du brug for epoxy gulv i Nordjylland? Hos ELITE MALER har vi stor erfaring med at vejlede og udføre epoxy løsninger i hele Nordjylland og derfor er vi det helt rigtige malerfirma til sådanne opgaver. Du er velkommen til at kontakte os, hvor du enten kan udfylde vores kontaktformular, sende os en mail på: ej@elitemaler.dk eller ringe til os på: 31 39 16 27. Vi ser frem til at høre fra dig.

Se billeder fra tidligere opgaver: